Yoga en Outdoor vakantie Spanje

“Natuurlijk ga ik het thuisfront missen, maar ik mis mezelf soms ook als ik thuis ben.”

Een Yogaretreat is een fantastische investering in jezelf. Het zorgt ervoor dat je echt even de tijd voor jezelf kunt nemen, en je volledig kunt richten op het verdiepen van je practice. Ook is een Yoga en Outdoor vakantie een uitstekende plek om tijd te maken voor inspirerende gedachten en ideeën, waardoor je vol nieuwe inzichten terug naar huis gaat.

Waar?

Yoga docente Jeannette, die een sportieve en gezonde leefstijl in- en uit ademt, neemt je mee naar Van Dam Yoga Retreat in het prachtige Andalusie, Spanje. Even weg uit de dagelijkse sleur om weer terug in balans te komen. Daar waar Bert en Grietje je warm ontvangen in hun outdoor accommodatie op een prachtige locatie, midden in het natuurpark Sierra de las Nieves waar een gemoedelijke, ongedwongen sfeer hangt. Je wordt ondergedompeld in een leefstijl die past bij de natuur. 

Soort Yoga?

Jeannette laat je verschillende yogavormen ervaren. In de ochtend doe je verkwikkende yogavormen waarin een combinatie wordt aangeboden van Easy Flow Yoga en Power Yoga. Voor degenedie graag een loopje willen nemen in de adembenemende natuur, kun je de aansluitende ‘Run with Yoga’ lessen volgen voor beginnende tot gevorderde lopers. Profiteer van de bijkomende effecten van ademhaling tijdens het hardlopen! ‘s Avonds voel je de diepgaande helende effecten van Yin Yoga en sluiten we de dag af met meditatie onder begeleiding van Grietje. Tijdens de yogalessen bewandel je je eigen yoga pad om vanuit je hart te leven.

Uniek

Uniek aan deze Yoga en Outdoor vakantie is dat je samen de gezonde maaltijden klaar maakt en de yogalessen een rode draad zijn in het dagritme.

Yoga en Outdoor vakantie van Dam Outdoor biedt een plek om helemaal tot jezelf te komen in een prachtig natuur gebied. Minimaal 1 yogasessie neemt Jeannette je mee naar de zee.

Wij zorgen ervoor dat iedereen uitgerust met nieuwe energie en geïnspireerd weer naar huis gaat. 

“Zo voelt het leven dicht bij de natuur.”

Praktische info

Yoga Retreat: 28 maart t/m 2 april 2020

Voor slechts € 550,- p.p. full pension (excl. vlucht), verblijf je in een landelijk gelegen huis. Er zijn diverse kamers beschikbaar met gedeelde badkamers voorzien van toilet, douche en bad.

De gemeenschappelijke keuken is tot de nok toe gevuld met heerlijke groenten, fruit, zaden, noten en kruiden, waar iedereen gebruik van mag maken. Voor het ontbijt ben je vrij om te pakken waar je trek in hebt; de andere (veelal vegetarische) maaltijden bereiden en nuttigen we met elkaar als groep.

Interesse maar ben verhinderd? Reserveer alvast een plekje!

Boek deze reis via het contact formulier van Beweegstudio Puur.

“Deze Yoga Retreat wordt mede mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Beweegstudio Puur en Van Dam Outdoor”

Meer info: www.vandamoutdoor.nl