Yoga en Outdoor vakantie Spanje

“Natuurlijk ga ik het thuisfront missen, maar ik mis mezelf soms ook als ik thuis ben.”

Even weg, doet ons goed. We zijn dan gelukkiger, gezonder, meer ontspannen, energieker en tevredener dan wanneer we gewoon thuis blijven. Ben jij toe om er even ‘tussenuit te knijpen’? Dan is deze Yoga en Outdoor vakantie in Spanje wellicht iets voor jou! Alleen of samen met een goede vriend of vriendin. Het is een fantastische investering in jezelf. Het zorgt ervoor dat je echt even de tijd voor jezelf kunt nemen, en je volledig kunt richten op wat voor jou belangrijk is. Misschien heb je wel even tijd nodig om na te denken over wat voor jou echt belangrijk is. De Yoga en Outdoor vakantie die wij aanbieden is niet alleen een vakantie waarin je op een sportieve wijze wordt uitgedacht met voldoende rust momenten maar ook een uitstekende plek om tijd te maken voor inspirerende gedachten en ideeën, waardoor je vol nieuwe inzichten terug naar huis gaat.

Waar?

Beweegstudio Puur neemt je mee naar Van Dam Yoga Retreat in het prachtige Andalusie, Spanje. Even weg uit de dagelijkse sleur om weer terug in balans te komen. Daar waar Bert en Grietje je warm ontvangen in hun outdoor accommodatie op een prachtige locatie, midden in het natuurpark Sierra de las Nieves waar een gemoedelijke, ongedwongen sfeer hangt. Je wordt ondergedompeld in een leefstijl die past bij de natuur. 

Soort Yoga?

Jeannette laat je verschillende yogavormen ervaren. In de ochtend doe je verkwikkende yogavormen waarin een combinatie wordt aangeboden van Easy Flow Yoga en Power Yoga. Voor degene die graag willen wandelen, hiken of trailrunnen in de adembenemende natuur is hier ook de mogelijkheid voor. Het dagprogramma wordt samengesteld naar behoefte van de deelnemers zowel actief als met ontspanningsmomenten.

Uniek

Uniek aan deze Yoga en Outdoor vakantie is dat je samen de gezonde maaltijden klaar maakt en de yogalessen en sportaanbod een rode draad zijn in het dagritme.

Yoga en Outdoor vakantie van Dam Outdoor biedt een plek om helemaal tot jezelf te komen in een prachtig natuur gebied.

“Zo voelt het leven dicht bij de natuur.”

Praktische info

Voor slechts € 550,- p.p. full pension (excl. vlucht en transfer), verblijf je in een landelijk gelegen huis.

Er zijn diverse kamers beschikbaar met gedeelde badkamers voorzien van toilet, douche en bad.

De gemeenschappelijke keuken is tot de nok toe gevuld met heerlijke groenten, fruit, zaden, noten en kruiden, waar iedereen gebruik van mag maken. Voor het ontbijt ben je vrij om te pakken waar je trek in hebt; de andere (veelal vegetarische) maaltijden bereiden en nuttigen we met elkaar als groep.

Activiteiten

  • Yoga
  • Meditatie
  • Hiken / wandelen
  • Trailrun
  • MTB
  • Rock Climbing
  • Survivalrun

Contact

Heb jij interesse of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten over Van Dam Outdoor? Check dan de website www.vandamoutdoor.nl

“Deze Yoga Retreat wordt mede mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Beweegstudio Puur en Van Dam Outdoor”