Tarieven

Algemene info

Ben je geïnteresseerd om aan een van de lessen deel te nemen? Dan mag je vrijblijvend aan een proefles deelnemen. Wel graag even vooraf aanvragen i.v.m het beperkt aantal plekken. De lessen worden aangeboden d.m.v. 10-rittenkaarten. Het lesgeld kun je zowel contant betalen als per bank overmaken op rekening van Beweegstudio Puur NL67RABO0110749278. Vergeet het ontvangen factuurnummer niet te vermelden! Besluit je eerder te stoppen dan het einde van het lesblok, dan kan er helaas geen restitutie van het lesgeld plaatsvinden. Heb je voorkeur om in meerdere termijnen te betalen? Vraag dan naar de voorwaarden. Geef tijdig aan wanneer je besluit om te stoppen. Er worden geen lessen gegeven tijdens de landelijke schoolvakanties en feestdagen. Van juli t/m augustus hebben we een zomerstop. De Personal Trainingen gaan wel door op afspraak.

Tarieven groepslessen

Proefles €10,-. Je proefles is gratis wanneer je lessen komt volgen bij Beweegstudio Puur.

10-rittenkaart: € 10,- per les. 12 lesweken geldig.

Mini-cursus ‘Ouder & Kind Yoga’: € 22,50 = 3 lessen. (cursusdagen 11,18 en 25 januari) Zie lesrooster voor de tijden en leeftijdsgroepen.

Mini-cursus ‘Kids Yoga’: €18,- = 3 lessen (cursusdagen 8,15 en 22 januari) Zie lesrooster voor de tijden en leeftijdsgroepen.

10 weken cursus ‘Start 2! RUN with YOGA’: € 100,- (start cursus voorjaar 2020) Meld je alvast aan via het contact formulier wanneer je interesse hebt! 

Voor Personal Training worden andere tarieven gehanteerd. Meer info zie Personal Training.

Aanmelden

Wil jij graag deelnemen aan de Yoga of een van de cursussen. Dan kun je je aanmelden via het aanmeldformulier. Heb jij je aangemeld, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Twijfel je nog om je aan te melden? Jouw voordelen om les te volgen met een rittenkaart die zeker de moeite waar is:

  • Geen inschrijfkosten!
  • Je bent niet gebonden aan abonnementskosten.
  • Je leskosten blijven beperkt en overzichtelijk.
  • Geen opzegtermijn.
  • Jij bepaalt wanneer je opnieuw een tweede 10-rittenkaart afneemt.
  • Ben je verhinderd, dan kun je deze les inhalen bij een andere les.
  • 2 lesweken extra om je les tegoed te gebruiken.