Over Puur

Beweegstudio Puur

Allereerst vind ik het ontzettend leuk dat je de website van Beweegstudio Puur bezoekt.  Op een of andere manier is er bij jou de belangstelling gewekt om meer te weten te komen over Beweegstudio Puur en het gezicht erachter.

Puur omgeving

Genieten.

Als je opzoek bent naar rust en ruimte.

Wat Beweegstudio Puur zo anders maakt dan alle andere fitnesscentra, sportscholen of yogastudio’s is dat de omgeving waar beweegstudio Puur zich bevindt alleen al het gevoel geeft, dat je volledig onttrokken wordt van de dagelijkse rush. Wanneer je onderweg bent naar Beweegstudio Puur, begeef je je in het natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen. In de zomer geeft het je energie, in de herfst is het magisch, in de winter verwarmend en de lente sprankelend. Wanneer je arriveert bij Beweegstudio Puur, kom je aan bij een prachtig moderne woonboerderij in het gemoedelijke gehucht Giersbergen. De beweegstudio bevindt zich in de kelder van het woonhuis. Kom gerust achterom want daar is de ingang. En doe of je thuis bent. Je wordt ontvangen in het ontvangsthalletje. Daar waar je voor en na de les kunt vertoeven met een heerlijk kopje koffie, thee of water in een sfeervolle setting. De studio zelf is een verlenging van de sfeervolle setting van de ontvangsthal. Eenheid, warme, rust en ruimte zijn de elementen die jouw op een prettige manier de les laten beginnen. De ruimte is zo ingedeeld, dat de studio van een warme yoga ruimte kan worden omgetoverd tot een waar sporthonk waar je de zweetdruppels uit je lijf zult persen. Wanneer het weer het toelaat worden de lessen ook buiten gegeven op het grasveld, midden in de natuur tussen de bomen of zelfs op de lang uitgestrekte duinvlakte.

Puur Jeannette

“Life is a journey.”

Als je meer wilt weten over.

Ik kan je vertellen over mijn lange lijst opleidingen die ik onlangs heb gedaan en die mij tevens de kennis heeft gegeven om met een brede basis op het gebied van sport, gezondheid en fitness mijn werkzaamheden te doen. Maar eigenlijk is dat nog niet eens zo interessant en vertel ik je liever, wat de aanleiding is geweest tot het oprichten van Beweegstudio Puur. Hopelijk kan ik jullie daarmee meer inspireren dan een opgesomde CV. Een rugzak vol met ervaringen zegt zoveel meer en is ook leuker om over te vertellen. Oorspronkelijk is Beweegstudio Puur opgericht om meer balans te krijgen in mijn drukke gezinsleven met drie kinderen, sociale “verplichtingen’ en mijn onvoorwaardelijke liefde voor mijn vak waarin sport, gezondheid en welzijn centraal staat. Ik heb ontzettend veel plezier in het lesgeven. En kan me oneindig blijven interesseren voor alles wat nog niet weet, door me erin te verdiepen en de uitdaging aan te gaan. Al met al zit ik vol energie, enthousiasme en nieuwsgierigheid.

Puur voor jouw

Start vandaag!

Wanneer je het beste uit jezelf wilt halen.

In mijn omgeving zie ik veel vrouwen, moeders die zich wegcijferen en daarmee zichzelf vergeten. Wij vrouwen doen niets liever dan voor anderen zorgen. Het zit in onze genen. 

“Je kunt pas voor een ander zorgen als je goed voor jezelf zorgt.”

Wanneer we vergeten om ons zelf op de eerste plaats te zetten dan zul je merken dat je op andere vlakken gaat falen. Voor iedereen is dat verschillend. De een functioneert minder op zijn werk of thuis, de ander verliest zich in het eten en zo zijn er nog meer voorbeelden te noemen. Beweegstudio Puur heeft diverse lessen en trainingen die ervoor zorgen dat jij lekkerder in je vel voelt, waarbij je echt PUUR aandacht voor jezelf hebt! Hopelijk kan ik je inspireren en stimuleren via de social media van Beweegstudio Puur. Geregeld komen er foto’s, post en blogs op te staan om jouw op weg te helpen naar meer geluk en balans in een gezondere sportievere leefstijl.

Doneer nu! Stichting Warm Bad