meer over Sportvasten

Sportvasten Prepaire the switch

Wanneer je lichaam nog niet klaar is om te Sportvasten, omdat je basisconditie bijvoorbeeld nog niet voldoende is, ga je deze samen met je Sportvasten Coach eerst naar een hoger niveau brengen. Mocht je de “Prepaire for The Switch” fase om je conditie op peil te brengen nodig hebben, dan duurt het Sportvasten langer dan 10 dagen. Daarnaast heb je met Prepaire for The Switch ook extra begeleiding om je klaar te stomen voor het 10-daagse Sportvasten traject.

Sportvasten Make the switch

De 10-daagse Sportvastenkuur doe je onder begeleiding van een Sportvasten Coach. Sportvasten begint met drie afbouwdagen. In de afbouwdagen doe je aanpassingen in je voeding. Vervolgens ga je twee tot drie dagen sapvasten. Daarna bouw je in de laatste vier dagen je voeding weer gecontroleerd op. Tijdens de gehele kuur sport je iedere dag op een bepaalde intensiteit 20 tot 30 minuten. De intensiteit wordt persoonlijk voor jou bepaald door je coach. Zodra je suikerverbranding is geswitchted naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald.

Sportvasten keep the switch

Door na de sportvastenkuur regelmatig intensief te sporten, gezond te eten en af en toe een 1- en 3-daagse kuur Metabolic Switch te doen, blijft je lichaam vet verbranden in plaats van suikers. Metabolic Switch is een superjuice van specifieke aminozuren in combinatie met fruitpolyfenolen. Hierdoor blijf je in de vetverbranding en wordt het ingetrainde effect van de 10-daagse sportvastenkuur geheractiveerd.

Doneer nu! Stichting Warm Bad