Personal Training

In de praktijk blijkt dat er diverse behoeftes zijn in Personal Training. Zo is er een breed scala aan klanten die ieder op hun manier opzoek zijn naar Personal Training. Zo hebben we de eendagsvlieg, de “ik heb een stok achter de deur nodig sporter” tot de gedisciplineerde zelfstandige sporter. En uiteraard zijn er ook nog de niet sporters die je hulp hard nodig hebben omdat ze tot de conclusie zijn gekomen dat ze echt iets aan hun leefstijl moeten gaan doen vanwege gezondheidsredenen. 

Aanbod

Afvallen, leefstijl of prestatie verbeteren.
Voor ieder sportniveau.
PT Experience

Een eenmalig PT sessie dat smaakt naar meer. Geschikt om te ervaren of Personal Training iets voor jouw is. Je kunt PT Experience iemand cadeau geven om de drempel te verlagen of te motiveren om de start naar een gezondere leefstijl te maken.

PT-Advanced

Geschikt voor de medium/ gevorderde sporter. Ben je een zelfstandige gedisciplineerde sporter en beschik je over voldoende motorische vaardigheden dan is een Personal Trainingssessie + trainingsschema wellicht iets voor jouw. Middels het trainingsschema die we tijdens de Personal Training doorlopen, worden de laatste aanpassingen gemaakt om het schema te optimaliseren zodat jij zelfstandig aan de slag kan om te werken naar een optimale conditie.

PT Advanced Plus + trainingsschema

Geschikt voor de medium/gevorderde sporter. Waarbij je naast een trainingsschema ook uitbouwmogelijkheden krijgt om meer vooruitgang te kunnen boeken over een langere periode.

PT pakket 

In overleg bepalen we welk Personal Training Pakket het beste bij jouw past. Zo hebben we het Small Pakket bestaande uit 4 trainingssessies van een uur. Je krijgt een trainingsschema op maat, inclusief uitbouwoefeningen. Het Medium Pakket bestaat uit 12 trainingssessies plus 3 trainingsschema’s op maat inclusief uitbouwoefeningen. Het Large Pakket bestaat uit 24 sessies met 4 trainingsschema op maat inclusief uitbouwoefeningen.

Fittergy Sportvasten pakket 

Lees hier meer over Sportvasten.

Tarieven

Your health is an investment not an expense.
 Sweat now, shine later.

PT Experience  €60,-

PT Advanced €75,-

PT Advanced Plus €85,-

PT Pakket, start tarief vanaf  €200,-

Fittergy Sportvasten Pakket, start tarief €249,-

Fittergy Vegan Switch, start tarief €149,-

Sportvasten

Sportvasten is geen dieet, het is een lifestyle.
Maak de switch van suiker naar vetverbranding.

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel.

De 10-daagse Sportvastenkuur doe je onder begeleiding van een Sportvasten Coach. Sportvasten begint met drie afbouwdagen. In de afbouwdagen doe je aanpassingen in je voeding. Vervolgens ga je twee tot drie dagen sapvasten. Daarna bouw je in de laatste vier dagen je voeding weer gecontroleerd op. Tijdens de gehele kuur sport je iedere dag op een bepaalde intensiteit 20 tot 30 minuten. De intensiteit wordt persoonlijk voor jou bepaald door je coach. Zodra je suikerverbranding is geswitchted naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald.

Je nieuwe lifestyle is begonnen!

Wil je ook een persoonlijk Keep The Switch advies en je langdurig slank, fit en energiek voelen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Doneer nu! Stichting Warm Bad