Quality-ME

Kunnen jullie wat aandacht voor jezelf gebruiken?

In de week van 23 t/m 27 oktober is de kick-off van de groepslessen.

Zorg dat je er bij bent, want iedereen kan wel wat extra ME-Time gebruiken. Na afloop van de gratis kennismakingslessen staat een hapje en een drankje voor je klaar. Gezellig, leuk en een nieuwe ervaring.

Stuur een mailtje met jouw voorkeursles naar jeannette@beweegstudiopuur.nl en ik reserveer graag een plekje voor je! Zie lesrooster voor de lestijden.

Quality-ME

Het woord zegt het al. Quality-Me is puur een moment voor jezelf waarin jij je kunt opladen met nieuwe energie.

“Iedereen laadt trouw zijn batterij van de telefoon op, maar vergeet af en toe zichzelf op te laden. Vergeet je geregeld je batterij op te laden dan gaat vanzelf het lichtje een keer uit..”

Iedereen wilt zich fit en energiek zijn.

Met yoga kun je al een moment bewust tijd nemen om aandacht voor jezelf te hebben.

Door geregeld yoga te beoefenen ervaar je minder stress en het komt je humeur ook nog eens ten goede. Dit komt doordat je volledig met je aandacht bij je ademhaling, lichaam of het moment bent en je hoofd ‘leeg’ wordt. Onderzoek heeft aangetoond dat het beoefenen van yoga zorgt dat je serotonine-levels stijgen (van invloed op je humeur en je goed voelen), het hormoon oxytocine (knuffelhormoon) wordt gestimuleerd en de aanmaak van cortisol (stresshormoon) juist wordt geremd.

De asana’s (houdingen) zorgen ervoor dat je spieren en pezen langzaamaan langer worden en je lichaam beweeglijker. Meer flexibiliteit zorgt ook voor meer ruimte in je lichaam en een gevoel van lichtheid.

Mentaal vergroot het je flexibiliteit en veerkracht, je kunt makkelijker met stressvolle situaties en tegenslagen omgaan en het helpt je positief te denken.

Wil jij ook goed voor jezelf zijn? Meld je aan voor een kennismakingsles! 

Puur aandacht voor jezelf

Doneer nu! Stichting Warm Bad